Oppdragsleder VVS

Sweco er et internasjonalt selskap som tilbyr tverrfaglige rådgivertjenester innen teknikk, miljø og arkitektur. Som rådgivende ingeniører og miljørådgivere jobber vi med prosjekter som har betydning for samfunnets utvikling og menneskers livskvalitet.

Sweco Trondheim har sitt kontor på Øya hvor det i dag sitter ca. 150 medarbeidere. Våre ansatte er fordelt på avdelinger innen Bygg, VA, Prosjektadministrasjon, Akustikk, Ingeniørgeologi, Geoteknikk og Plan og Samferdsel. I tillegg har vi en egen avdeling i Molde på Infrastruktur og samferdsel hvor vi har 8 ansatte.

Mange av våre oppdrag er for store profesjonelle aktører som Statens vegvesen og Jernbaneverket og vi ser at vår oppdragsmengde er økende, derfor trenger vi flere engasjerte medarbeidere med på laget!

FirmaExperis for Sweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist09.01.2017

Arbeidsoppgaver

Vi jobber for det meste med prosjektering i totalentrepriser der vår kunde er en rørleggerbedrift eller en ventilasjonsentreprenør.
Vi deltar i de ulike faser i prosjektet, samspill, detaljprosjektering og oppfølging mot byggeplass. Dette krever en tett dialog med entreprenør under prosjekteringen slik at vi kan levere et produkt som er i henhold til deres tilbudte leveranse. Samtidig må vi sørge for at kravspesifikasjoner fra byggherre blir i varetatt. Dette forutsetter at oppdragsleder deltar aktivt på prosjekteringsmøter og kjenner leveransen slik at vi kan være oppmerksom ved evt endringsarbeider som genererer tillegg både for oss og vår oppdragsgiver.

  • Oppdragsledelse, fagansvar, økonomiansvar og -oppfølging for våre oppdrag
  • Utarbeidelse av konkurransegrunnlag
  • Disponering av ressurser
  • Kostnadsvurderinger, ANSLAG

Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere skal kunne være med å utforme sin egen hverdag, så mulighetene for en variert og utfordrende hverdag er meget store!

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdanning som ingeniør/sivilingeniør eller tilsvarende med minimum 5 års relevant erfaring fra VVS.
  • Du har rørkompetanse og gjerne erfaring fra sprinkelanlegg.
  • Vi legger vekt på at du kan vise til at du har evne til å lede større, tverrfaglige prosjekter og jobber strukturert.
  • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.
  • Du viser engasjement og ansvar, er strukturert, er en lagspiller og har godt humør, også i krevende situasjoner.
  • Du må være kunde- og løsningsorientert og ha allsidig prosjekteringserfaring. En bred kontaktflate mot offentlige og private oppdragsgivere er en fordel.

Vi utvikler våre medarbeidere i tre retninger, fagperson, oppdragsledelse og administrativ ledelse, som er videre inndelt i flere undernivå. Vi har eget opplæringsprogram innen ledelse og prosjektledelse hvor vi utvikler egnede personer. Ser du etter nye utfordringer samtidig som du ønsker å være med i et sterkt fagmiljø hos Sweco i Trondheim, hører vi fra deg.

Arbeidssted; Trondheim

Oppstart; Så snart som mulig eller etter avtale

Varighet; Fast stilling

Interessert?

Ta kontakt med Katrine Westheim ( katrine.o.westheim@no.experis.com) i Experis Engineering ved å sende søknad og CV og andre relevante papirer gjennom www.experis.no – registrer CV.

Vi ser frem til å motta din søknad og gjør oppmerksom på at det er kun aktuelle kandidater som blir kontaktet!

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: