Oppdragsleder Industriell systemdesign VVS

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 400 medarbeidere som er stasjonert på 113 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

FirmaNorconsult
FylkeViken
StedSandvika
Søknadsfrist27.11.2020

Er du en engasjert person som ønsker å utvikle deg videre i takt med et selskap der du utgjør en forskjell? Hos oss vil du kunne lede og delta i noen av de mest spennende industriprosjektene i Norge.

Vi jobber i divisjon Tekniske systemer og trenger en oppdragsleder med sterk faglig bakgrunn. Vi ser for oss en person som kan fungere som en mentor for andre i avdeling Industriell prosess og ventilasjon. Avdelingen har 35 ansatte og er fordelt på tre markedsområder; Ren Industri, Prosessindustri og Infrastruktur VVS. Vi trenger nå flere gode oppdragsledere og disiplinledere til å lede de ulike oppdrag.

VVS-miljøet ved hovedkontoret omfatter ca. 100 personer og mer enn 200 totalt i Norge. Avdelingens oppdrag omfatter rådgivning og prosjektering av industriell systemdesign av komplekse anlegg. Vi jobber blant annet innen lege- og næringsmiddelbransjen, samferdsel og verksindustrien. Våre kunder er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere.

Hvis du ønsker å jobbe i en stor solid bedrift med konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser sammen med likesinnede, der du utgjør en forskjell, er dette stillingen for deg. Vi er et stort tverrfaglig miljø der vi jobber i utfordrende og spennende prosjekter. Hos oss eier du din egen hverdag og er deleier i selskapet, med årlig overskuddsutbytte. Vi har jevnlige organiserte studieturer, sosiale arrangement og andre interne initiativer.

Vi ønsker å styrke avdelingen vår med en person som kan ta et sterkt fagansvar, i tillegg til å jobbe som oppdragsleder mot Norsk industri. Det er viktig for oss at du har interesse av å veilede andre medarbeidere, og overføre din kompetanse videre. Det vil bli arbeid med tilbudsprosesser i noe grad, og tilbudene vil ha variert størrelse og omfang. I oppdraget er det viktig å sammen med kunden, identifisere utfordringer, konkretisere mål, og utarbeide gode tekniske løsninger. Dette er en avdeling som bruker kjent teknologi til å løse store og små utfordringer for våre industrikunder. Dette lykkes vi med gjennom å kontinuerlig følge opp kunder og bygge relasjoner inn mot markedsområdene våre.

Vi har noen punkter du må oppfylle for å bli vurdert. Vi ønsker at du har jobbet minimum fem år innenfor relevant fagområde. Din kompetanse må være formell og innenfor fagområdene VVS, klima, energi på Bachelor eller Masternivå. Vi ønsker at du gjennom intervjurunde kan vise til god faglig erfaring i tidligere arbeid. I tillegg må du ha gode kommunikasjonsegenskaper. Vi arbeider på norsk og er avhengig av at våre medarbeidere har gode norskferdigheter, skriftlig og muntlig.

Innsendelse av søknad:

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Send søknad

Kontaktperson

Carl Petter Larsson

Gruppeleder

Tlf. +47 93 45 84 55 Send e-post

Vis flere stillinger: