Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Road Services
FylkeHedmark
StedIngeberg
Søknadsfrist30.09.2019

NCC Road Services har sin kjernevirksomhet innen drift og vedlikehold av vei. NCC Road Services Området Øst/Midt/Nord søker nå etter operatører som kan kjøre lastebil, traktor, veihøvel og hjullaster til vår driftskontrakt 0401 Nordre Hedemarken 2017-2022. Kontrakten omfatter 44,7km riksveg, 528,2km fylkesveg og 67,3 km gang-/sykkelveg i Hamar (Hamar by) og Ringsaker kommune.

OPERATØR
Stilligen er selvstendig og krever forståelse og effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Kjøring av brøytebil og traktor vil inngå i arbeidet.

Det er ønskelig at du har:

  • førerkort klasse CE
  • maskinførerbevis
  • YSK
  • erfaring fra drift og vedlikehold av vei er en fordel
  • bosted i kontraktsområdet

Ansatte inngår i kontraktens beredskapvaktordning, samt arbeidstidordninger for vinter- og sommerdrift. Det kreves at du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og versetter medarbeidere som tar initativ og viser ansvar. Har du spørsmpål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad og CV via vår søknadsskjema.

Søknadsfrist: 30. September 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Trond Olsen
Prosjektleder
+47 984 16 591

Roy Erik Myrvang

Avdelingsleder

+47 952 18 028

Vis flere stillinger: