Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Road Services
FylkeBuskerud
StedRingerike
Søknadsfrist21.01.2019

NCC Road Services Område Sør søker nå etter operatører til vår driftskontrakt 0602 Ringerike 2018 - 2023. Kontrakten omfatter 189,1 km riksveg, 530,4 km fylkesveg og 61,2 km gang-/ sykkelveg i Modum, Krødsherad-, Sigdal, Ringerike-, Hole, Lier, Øvre Eiker og Jevnaker. For å gjennomføre kontrakten søker vi nå etter:

OPERATØR

til Ringerike. Brøyting inngår i stillingen i tillegg til vanlige driftsoppgaver. Stillingen er selvstendige og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel at søker har erfaring med drift og vedlikehold av veier og bor i kontraktsområdet.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • førerkort klasse C
  • maskinførerbevis / erfaring med hjullaster (ikke et krav)
  • erfaring fra tilsvarende arbeid
  • gode samarbeidsevner
  • løsningsorientert
  • fremoverlent

Stillingene inngår i beredskapsvakt på sommerhalvåret og tidskontoordning på vinterhalvåret.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø, hvor det er muligheter til å se flere områder av Norge. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende - Siste frist: 20. januar 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Grete Andersson
HR Partner
+47 901 39 073
grete.andersson@ncc.no

Terje Bache

Driftsleder

+47 905 01 665

Vis flere stillinger: