Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeMøre og Romsdal
StedAverøy
Søknadsfrist26.04.2018

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. NCC Industry har i dag 4 mobile asfaltfabrikker som kan flyttes rundt i landet hvor vi får oppdrag.

Ønsker du en selvstendig, utfordrende jobb i et godt arbeidsmiljø? Vi søker nå Operatør til mobil asfaltfabrikk i Averøy på Nordmøre

Som operatør skal du bistå formann med det daglige ansvaret, herunder produksjon og vedlikehold av vår mobile asfaltfabrikk. Vi ser etter en person med et positivt engasjement og gode samarbeidsevner. Du må være løsningsorientert, ha stor arbeidskapasitet og takle høyt tempo. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant bakgrunn som mekaniker/elektriker eller reparatør
  • Hjullasterbevis
  • Erfaring fra anleggsdrift
  • Gode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig er en forutsetning

Reising må påberegnes.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 26. april 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Frode Fines
Distriktssjef, Nord/Midt
+47 416 09 950
frode. fines@ncc.no

Vis flere stillinger: