Operatør Skien Pukkverk

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist05.09.2016

NCC Industry er organisert i forretningsområdene Hercules, Steinmaterialer og Asfalt. Skien Pukkverk ligger på Røraskogen industriområde i Skien kommune. Bergarten som utvinnes i pukkverket er en gneisgranitt. Steinen kan brukes som asfalt- og betongtilslag, samt i vei- og jernbanebygging. Densiteten er på ca 2,66 tonn/m3. Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomheter? NCC Industry er i suksessiv vekst og vi søker nå etter:

OPERATØR TIL SKIEN PUKKVERK

Skien pukkverk har kun 5 ansatte som alle stepper inn der det trengs. Du må kunne kjøre knuseverk, utføre daglig vedlikehold og mekaniske reparasjoner. Du må også være fleksibel og kunne trå til når andre oppgaver oppstår.

For å lykkes som operatør er det en fordel at du har:

  • maskinførerbevis
  • mekanikerbakgrunn, relevant fagbrev er en fordel
  • erfaring fra entreprenør eller fra knuse-/sikteanlegg
  • stor arbeidskapasitet og godt humør

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø, hvor det er muligheter til å se flere områder av Norge. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Nødvendig opplæring og innføring vil bli gitt.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - søk her

Søknadsfrist: 5. september 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Dag Einar Andersen
Avdelingsleder Steinmaterialer
+47 970 88 750
dag.einar.andersen@ncc.no

Vis flere stillinger: