Operatør - Numedalskontrakten

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Road Services
FylkeBuskerud
StedRollag
Søknadsfrist31.12.2018

Numedalskontrakten utføres på oppdrag for Statens vegvesen. Kontrakten omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsanvar for noen av oppgavene, på fylkesveier og fylkes gang-/ og sykkevelveier med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i Hol, Nore og Uvdal, Rollag, Flesberg, Sigdal, Modum og Øvre Eiker kommuner i perioden 2018-2026.

For å gjennomføre oppgavene på kontrakten søker vi nå etter:
OPERATØR til Numedal som kan betjene høvel, hjulmaskin og lastebil. Brøyting inngår i stillingen i tillegg til vanlige driftsoppgaver. Stillingene er selvstendige og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel at søker har erfaring med drift og vedlikehold av veier og bor i kontraktsområdet.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • relevant fagbrev/maskinførerbevis
  • erfaring fra tilsvarende arbeid
  • førerkort klasse C
  • gode samarbeidsevner
  • løsningsorientert
  • fremoverlent

Stillingene inngår i beredskapsvakt på sommerhalvåret og tidskontoordning på vinterhalvåret.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø, hvor det er muligheter til å se flere områder av Norge. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 31. desember 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Bjørn Larsen
Driftsleder
+47 909 93 007

Vis flere stillinger: