Operativ salgssjef

Swedoor/JELD-WEN er blant Europas ledende innen produksjon og markedsføring av dører, vinduer og andre byggrelaterte produkter. Konsernet har salgsenheter i mer enn 15 europeiske land, samt produksjonsenheter i 12 europeiske land, hvor mer enn 6.000 dedikerte medarbeidere arbeider for å realisere en vekststrategi, som blant annet innebærer å bli den best kjente merkevaren i bransjen.

JELD-WEN Norge AS er en totalleverandør av kvalitetsdører til byggebransjen i Norge. Produktprogrammet omfatter innerdører, ytterdører, klassifiserte dører, passivhus-dører, ståldører samt spesialdører. Produktene markedsføres under varemerket Swedoor JW. Det er i dag over 60 ansatte ved avdelingene i Oslo og Trondheim. Les mer på www.swedoor.no


FirmaSwedoor / Jeld-Wen Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Operativ salgssjef

Ambisiøs leder til forhandlersalgsmarkedet

Swedoor JW er markedsleder innen dører i Norge. Gjennom målrettet og systematisk innsats har bedriften opparbeidet seg et omdømme som et selskap og en merkevare som kundene kan stole på – både med hensyn til produktene og tjenestene som tilbys. Swedoor JW vinner nye markedsandeler og øker omsetningen gjennom et bredt produktsortiment, fokus på kvalitet og bærekraftighet, aktiv tilgang til markedet og god kundeservice. For å fastholde og styrke sin posisjon ytterligere i forhandlerleddet, søker vi nå en forretningsorientert salgssjef med høy salgskompetanse og gode lederegenskaper.

Vil du bygge din karriere hos Norges markedsledende aktør?

Som operativ salgssjef får du en sentral posisjon i en profesjonell og faglig sterk salgs- og serviceorganisasjon. Med salgsansvaret for forhandlersalget i Norge, har du personalansvar for seks kompetente og erfarne distriktssjefer og ansvar for et budsjett på et tresifret millionbeløp.

Du får ansvaret for å lede og utvikle salgsapparatet for å realisere målsatt salg, lønnsomhet og kundetilfredshet. Sentralt i stillingen er en aktiv ledelse, coaching og utvikling av medarbeiderne, herunder sambesøk med distriktssjefene som er lokalisert over hele landet. Som operativ salgssjef forventes det også at du deltar aktivt i salgsprosessene ved planlegging og gjennomføring av egne kundebesøk på riktig nivå i kjedene.

Du refererer direkte til markedssjef/daglig leder i Norge, som du i det daglige vil ha et tett samspill med vedrørende de løpende kommersielle overveielser, lokale avtaleforhandlinger, nye produkt- og fokusområder etc. Du vil være tilknyttet selskapets kontor på Bryn i Oslo, men vil forventelig tilbringe hovedvekten av din tid ute med kunder og distriktssjefer.

Utviklingsorientert leder med smittende humør og entusiasme

Rette kandidat har relevant salgs- og ledererfaring, samt gode motivasjons-, kommunikasjons- og lederegenskaper. Du har sannsynligvis din erfaring fra byggevarehandel/byggevareindustri og føler deg hjemme i byggevarehandelen og på byggeplasser. Vi forutsetter at du har en utpreget forretningssans, er serviceinnstilt og at du ønsker å videreutvikle dine salgskompetanser og ditt lederskap.

Som person er du kjennetegnet ved å ha pågangsmot og stor gjennomføringsevne. Du er målrettet, initiativrik og går gjerne foran med lyst og mot til å utfordre dine omgivelser i din bestrebelse etter alltid å skape bedre løsninger. Du oppleves som en utadvendt og nysgjerrig lagspiller med gode samarbeidsevner og som en inspirerende og utviklende leder. Du er strukturert og utviklingsorientert, og en dyktig nettverksbygger med sterke kommunikative- og forhandlingsmessige evner.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en sentral og spennende stilling i et konsern, som med aktiviteter på fire kontinenter er verdens største innen sitt område, og som også er markedsleder i Norge. Vi tilbyr videre:

  • Ansettelse i en bedrift med solid og vedvarende vekst, som er opptatt av – og satser stort på produkt-, markeds- og kompetanseutvikling
  • Fleksibel arbeidstid, høy selvstendighet og stor innflytelse på egen arbeidsdag og resultater
  • En stilling i et selskap som tør å tenke nytt, hvor du får jobbe med dyktige fagfolk og fokus på å videreutvikle salg og marked

Søknad og spørsmål

HR- og rekrutteringsvirksomheten Comentor håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av JELD-WEN Norge. Vi ser frem til å motta din søknad og CV via www.comentor.dk/stillinger

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte Tomas Arnesen i Comentor på tlf. +45 28 99 84 02.

Vis flere stillinger: