Økonomisjef

Entreprenørservice AS er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS, og har helt siden etableringen i 1962 vært et av landets ledende anleggstekniske spesialfirmaer innen fagområdene boring, fundamentering og sprøytebetong. Se også vår nettside www.entreprenorservice.no

Selskapets ca. 130 ansatte omsetter i 2016 for ca. 450 mill. kroner.

Firma Entreprenørservice
FylkeAkershus
StedSkedsmokorset
Søknadsfrist18.11.2016

Vår nåværende økonomisjef går av med pensjon våren 2017. Vi søker derfor hans etterfølger.

Vinteren 2017 flytter vi til Berger i Skedsmo, der nytt kontor, verksted og lager er under oppføring.

En stor del av selskapets arbeider er knyttet til produkter og anleggstekniske løsninger i samferdsels- og kraftverkssektoren. Dette er et marked der både offentlige myndigheter og private utbyggere har ambisiøse planer for de kommende årene, og vi forventer fortsatt høy aktivitet innen våre fagområder.

Økonomisjefen rapporterer til Adm. dir. og inngår i selskapets ledergruppe. I stillingen inngår også rollen som avdelingsleder for stab- og støttefunksjoner.

Stillingens hovedoppgave er å ivareta økonomifunksjonen i selskapet i samarbeid med økonomifunksjonens to medarbeidere. Øvrige vesentlige arbeidsområder vil være knyttet til støtte, oppfølging og controlleroppgaver mot driftsavdelingene, samt kontakt og rapportering mot konsernet og rapportering til offentlige myndigheter.

Er du løsningsorientert med et kommersielt fokus, har gode samarbeidsevner og har erfaring fra utførende entreprenør- eller produksjonsvirksomhet? Da tror vi du er den rette for oss.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Opplæring, oppfølging og faglig nettverk i Skanska Norges økonomimiljø
  • Kollektiv pensjonsordning
  • Et trivelig og spennende arbeidsmiljø

Ta kontakt med økonomisjef Morten Berner eller administrerende direktør Hallvard Sindre på telefon 67 17 30 00 for nærmere informasjon og eventuelle spørsmål.

Søknad sendes innen 18. november 2016

Søk via Skanskas rekrutteringsportal

Vis flere stillinger: