Lars Erik Vinje

Økning for VestlandsHus

VestlandsHus melder om både økt salg og igangsetting.

Daglig leder Lars Erik Vinje er fornøyd med 2020 så langt.

- Salget har ut september økt med 20 prosent sammenlignet med fjoråret, og vi har igangsatt like mange boenheter ut september, som vi gjorde i hele 2019, så dette ligger an til å bli et rekordår for oss, sier Vinje i en pressemelding.

Han sier at de i løpet av de siste årene har tredoblet antall bygde enheter, og Vinje er tydelig på hva han mener har vært noe av nøkkelen til veksten.

- Vi har jobbet mye med å forenkle arbeidsflyten for forhandlerne, og forbedre sluttkundens opplevelse, og vi har blant annet investert i nytt CRM-system og KS-system. I tillegg har vi bygget opp organisasjonen for å kunne følge opp og være mer tilgjengelig for forhandlerne våre, noe som gir oss en mye større nærhet til vårt nett av forhandlere. Dette ser vi gir stor uttelling, sier Vinje.

I 2020 har VestlandsHus så langt knyttet til seg sju nye forhandlere; A. Hammerø AS (Molde), Rette Bygg AS (Arendal), Dreambygg AS (Tyristrand), Glass og Byggteknikk AS (Stord), Hantera AS (Haugesund), Vestlandsbygg Florø AS og Ålesund Boligutvikling AS.