Foto: O.B Wiik

O.B Wiik satte opp en lagerhall på 1.200 kvadratmeter i Århus

På bare to uker satte O.B Wiik opp en plasthall på 20×60 meter med seks meter fri sidehøyde i Århus havn for Islands eldste rederi, Eimskip.

Eimskip, som tilbyr transport- og logistikkløsninger, leier et område i Århus havn, og kan derfor ikke bygge permanent lagerbygg. Da behovet for en ny lagringsplass kom opp, ble O.B Wiik valgt som leverandør.

Av flere kategorier haller, stålhaller og industribygg, var det en plasthall som ble løsningen for Eimskip. Plasthallen ble tilpasset etter behov, og ble 20×60 meter med seks meter fri sidehøyde.

- Stålkonstruksjonen sikrer at lageret tåler all slags vær. Solide materialer sikrer i tillegg at bygget har veldig lang holdbarhet. Og holdbarhet var viktig både for kunden og miljøet, heter det i en melding fra O.B Wiik.

- En komplett løsning, var på plass bare to uker etter befaring. Det eneste vi har installert selv er LED-belysning. Dette er vår første, men helt sikkert ikke den siste telthallen vi kjøper, sier Jesper Sandahl, direktør i Eimskip i meldingen.