Nyutdannet vassdragsteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.10.2020

Vil du forme fremtiden med oss?

Begynner det å bli trangt på studenthybelen? Drømmer du om å bli en del av et av landets beste fagmiljøer? Vi lover et arbeidsmiljø fullt av gode kolleger som drives av å skape smarte, fremtidsrettede løsninger sammen med deg. På Vækerø er vi over 500 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra landskapsarkitektur til bærekraftige bygg, og vi jobber alltid på tvers for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre .

Nå håper vi du vil være med. Vi ser for oss at du har en bachelor eller master, og har lyst til å jobbe med vassdragsteknikk. Du behersker relevant programvare (eller klarer overbevise oss om at du vil lære dette raskt), og er klar for å involveres i alle faser av prosjektene: analyser, forprosjekt og utviklingsfase, kalkyler, planlegging, prosjektering, anbud, kontrahering, oppfølging under bygging og stedlig kontroll på byggeplass.

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Prosjektering av fyllingsdammer, betongdammer, inntak, flomsikringstiltak etc.
  • Hydrauliske vurderinger av flomløpog vannveier. Revurdering av vassdragskonstruksjoner landet rundt.
  • Samarbeid med engasjerte kunder.
  • Bruk av moderne prosjekteringsverktøy.
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Ta ansvar og få ting til å skje
  • Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer
  • Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap
  • Være klar over egne begrensninger, og alltid interessert i å utvikle deg
  • Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og konkurransedyktig lønn). Oppstart høsten 2021. Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Om Sweco

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Kontaktpersoner:

Marie Rognes

Leder

+47 452 44 470

marie.rognes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: