Nyutdannet transportplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.10.2020

Vil du forme fremtiden med oss?

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Hos oss får du utvikle deg innen transport - og mobilitets planlegging , og samtidig leve deg inn i nye fagområder. På Swecos kontor i Oslo er vi over 500 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra landskapsarkitektur til bærekraftige bygg, og vi jobber alltid på tvers for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre.

Nå håper vi du vil være med. Avdeling Samfunnsplanlegging Oslo har ca. 20 medarbeidere innen Transportmodeller og Mobilitet og ca. 25 medarbeidere innen fagene Plan og Landskap. Her vil du finne deg lett til rette og bli tatt godt vare på. Vi ser for oss at du har master innen relevante fag og at du har lyst til å jobbe med trafikk- og mobilitetsplanlegging og/eller transportmodeller. Er du usikker på noe, finnes det alltid noen du kan spørre.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Ta ansvar og få ting til å skje
  • Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer
  • Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap
  • Være klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg
  • Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Jobbe i tverrfaglige planleggingsprosjekter
  • Kartleggings- og feltarbeid
  • Gjøre utredninger og analyser
  • Utarbeidelse av beskrivelser og rapporter
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder og konkurransedyktig lønn). Oppstart er høst 2021, og arbeidssted er Oslo. Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søknadsskjemaet.

Om Sweco
Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Kontaktpersoner:

Sara Polle

Gruppeleder

95841312

sara.polle@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: