Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør 2019 - Jernbaneteknikk Spor

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist02.12.2018

Er du nyutdannet sivilingeniør/ingeniør i 2019? Vil du raskt få brukt fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap.

COWI er nå på jakt etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du synes ikke ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker å grave deg ned i komplekse, faglige problemstillinger. Du synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du dyrker dine interesser både på jobb og på fritiden. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

BIDRA PÅ SPENNENDE PROSJEKTER SAMMEN MED DYKTIGE KOLLEGAER

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være jernbaneteknisk prosjektering av over-/underbygning og/eller tverrfaglig koordinering av jernbanetekniske fag i prosjekter. Prosjektporteføljen spenner fra håndtering av endringer og kompliserte tekniske grensesnitt ved ombygging og videreutvikling av eksisterende infrastruktur, til bidrag i noen av Norges største infrastrukturprosjekter som Fornebubanen og InterCity Østfoldbanen. Prosjekteringen omfatter alle planfaser - fra utredningsnivå til byggeplannivå. Du vil jobbe tett sammen med en senior, samt prosjektgruppe, og du vil selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider i samarbeid med din leder.

Videre kan oppgaver blant annet bestå av:

 • Faglig ansvar for kvalitet og utvikling av løsninger innenfor over-/underbygning
 • Koordinere egen prosjektering med andre fagområder ved bruk av 3D og BIM
 • Følge opp og bidra til gode relasjoner med de viktigste kundene
 • Bistå kunden med oppfølging under byggetid
 • Følge opp egne prosjekter
 • Bidra i RAMS analyser

Din kompetanse:

 • Master/Bachelor med relevant spesialisering
 • Interesse og lyst til å få en spesialisering innen jernbaneanlegg og jernbaneteknisk prosjektering av spor
 • Gode akademiske resultater
 • Kan vise til engasjement utover skole

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 02. desember 2018. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og karakterutskrifter for å bli vurdert.

Oppstart: Sommer/Høst 2019, etter avtale

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Eivind Randen (Seksjonsleder) tlf. 954 86 258, eira@cowi.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: