Nyutdannet Sivilingeniør Byggeteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist21.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du vil jobbe med rådgiving og prosjektering innen byggeteknikk. For denne rollen trenger du faglig kompetanse, evnen til å løse tverrfaglige problemstillinger og liker å jobbe i team. Er du vår nye Nyutdannet Sivilingeniør byggeteknikk? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Stavanger-avdeling

Som vår nye Nyutdannet Sivilingeniør byggeteknikk blir du en del av et team med engasjerte og hyggelige kolleger som jobber med et bredt spekter av små og store prosjekter. Vi har mange faglig dyktige medarbeider og jobber i et uhøytidelig og trivelig arbeidsmiljø

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektering av betong-, stål- og trekonstruksjoner
  • Samarbeid med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i og utenfor Rambøll

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Bachelor eller mastergrad innen bygg
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også liker å jobbe selvstendig og i team, og ønsker å bidra til å gi merverdi for kunden i prosjekt. Hos oss vil du få tidlig ansvar og vil bli en del av et høykompetent miljø hvor du vil få tett oppfølging av våre erfarne rådgivere.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 21.05.2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Seksjonsleder Stian Lunde Høgåsen på telefon 992 73 559 eller mail: stian.lunde.hogaasen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: