Nyutdannet sikkerhetsingeniør

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist08.11.2019

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover noe annet enn nudler til lunsj, og helt klart diskusjoner der du kan nerde på sikkerhet, men også der du må leve deg inn nye fag. På Swecos kontor i Bergen er vi over 250 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra landskapsarkitektur til bærekraftige bygg, og som jobber på tvers for å finne smarte løsninger til kundene våre.

Nå håper vi du vil være med.

Vi ser for oss at du fullfører bachelor eller mastergrad innen relevante fag i 2020, og at du liker å bli utfordret. Du kommer i hvert fall til å bli kastet inn i spennende, flerfaglige prosjekter, og du vil få tett oppfølging fra våre dyktige fagfolk.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Ta ansvar og få ting til å skje
  • Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer
  • Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap
  • Være klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg
  • Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Risikostyring, risikoanalyser, beredskap, ROS analyser, RAMS og security
  • Flerfaglig samarbeid.
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid.

Vi lover deg ansvar, fleksibilitet og kolleger som inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler på Fantoft). Oppstart høst 2020, etter avtale.

Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Håkon Omdal Laskemoen

Gruppeleder

+47 900 44 041

Søk stilling

Vis flere stillinger: