Nyutdannet med interesse for rehabilitering og/eller mur-konstruksjoner

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.10.2020

Vil du forme fremtiden med oss?

Ønsker du å jobbe i et av landets beste fagmiljøer? Vi lover et arbeidsmiljø fullt av gode kolleger som drives av å skape smarte, fremtidsrettede løsninger for kundene våre. For å få det til må vi jobbe på tvers, samtidig som vi hele tiden sørger for å lære og utvikle oss. På Swecos kontor i Oslo er vi over 500 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra landskapsarkitektur til bærekraftige bygg, og vi jobber alltid på tvers for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre.

Nå håper vi du vil være med. Vi ser for oss at du har bachelor eller master innen relevante ingeniørfag, og at du selvfølgelig har lyst til å jobbe med rehabilitering og mur-konstruksjoner . Du kommer til å bli kastet inn i ett eller flere prosjekter, men vil også få tett oppfølging fra våre flinke fagfolk.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Ta ansvar og få ting til å skje
  • Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer
  • Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap
  • Være klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg
  • Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Planlegging og prosjektering av bærende konstruksjoner i bygg og anleggsprosjekter på oppdrag for offentlige etater, entreprenører og private utbyggere
  • Modellering og utarbeidelse av tegninger i Tekla og Revit
  • Analyse- og beregninger for hånd og programmer som FEM-design og Sofistik
  • Kundekontakt og kundeoppfølging
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid

Vi lover deg ansvar, fleksibilitet og kolleger som inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler ) . Oppstart er høst 202 1 . Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Om Sweco
Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Kontaktpersoner:

Daniel Rønningen Adolfsson

Gruppeleder

+47 414 97 048

daniel.adolfsson@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: