Nyutdannet ingeniør 2019 - Jernbaneteknikk Elkraft/Kontaktledning

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2018

Er du nyutdannet ingeniør i 2019? Vil du raskt få brukt fagkompetansen din på jernbaneteknikk i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap.

COWI er nå på jakt etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du synes ikke ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker formler, matematikk og å grave deg ned i komplekse, faglige problemstillinger. Du synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du dyrker dine interesser både på jobb og på fritiden. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Dine arbeidsoppgaver:

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være jernbaneteknisk prosjektering av kontaktledning, og jordingsanlegg, herunder endringer i eksisterende anlegg og utarbeidelse av planer for bygging av nye anlegg. Prosjekteringen omfatter alle planfaser - fra utredningsnivå til byggeplannivå. Primært detaljplan og byggeplan. Videre kan oppgaver blant annet bestå av:

 • Utarbeidelse av kravspesifikasjoner, faseplaner (anleggsgjennomføring), kostnadsestimater og konkurransegrunnlag. Koordinere egen prosjektering med andre jernbanetekniske fagområder (tverrfaglig kontroll).
 • Operative bidrag til vekst i det eksterne markedet
 • Følge opp og bidra til gode relasjoner med de viktigste kundene
 • Bistå kunden med oppfølging under byggetid
 • Følge opp egne prosjekter
 • Bidra i RAMS analyser

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor-/Mastergrad innen relevant fagområde med spesialisering i elkraft
 • Gode akademiske resultater
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk.
 • Interesse for BIM

COWI SOM ABREIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 30.11.2019. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og karakterutskrifter for å bli vurdert.

Oppstart: Sommer/Høst 2019, eller etter avtale

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Pål Foshaugen (Seksjonsleder), tlf: 95 26 91 16, e-post: pafo@cowi.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: