Nyutdannet elkraftingeniør

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.10.2020

Vil du forme fremtiden med oss?

Begynner det å bli trangt på studenthybelen? Drømmer du om å bli en del av et av landets beste fagmiljøer? Vi lover et arbeidsmiljø fullt av gode kolleger som drives av å skape smarte, fremtidsrettede løsninger sammen med deg. På Sweco Vækerø er vi over 500 ansatte som jobber på tvers for å finne både innovative og smarte løsninger til kundene våre.

Nå håper vi du vil være med. Samferdselselektrogruppen er en del av vei- og baneavdelingen i Sweco. Vi er en skarpskodd og trivelig gjeng som prosjekterer kontaktledninger, føringsveier, strømforsyning og lav- og høyspentanlegg for vei, trikk, t-bane og jernbane.

Vi ser for oss at du har en bachelor eller master innnen elektrofag, og har lyst til å jobbe med elektro innen samferdsel. Du er klar for å involveres i alle faser av prosjektene: analyser, forprosjekt og utviklingsfase, kalkyler, planlegging, prosjektering, anbud, kontrahering, oppfølging under bygging, teknisk kontroll og byggeledelse.

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Rådgivning og prosjektering
  • Bruk av relevante programvarer som Novapointog AutoCad
  • Aktiv kundekontakt. Både i prosjekt og mot potensielle/tidligere kunder og samarbeidspartnere
  • Gode muligheter til utvikling innenfor både fag, ledelse og prosjektarbeid

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Ta ansvar og få ting til å skje
  • Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer
  • Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap
  • Være klar over egne begrensninger, og alltid interessert i å utvikle deg
  • Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og konkurransedyktig lønn). Oppstart høsten 2021. Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Om Sweco
Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Kontaktpersoner:

Henrik Hagstrøm

Gruppeleder

+47 942 00 288

henrik.hagstrom@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: