Nyutdannet bygg-ingeniør

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist08.11.2019

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover å lytte til deg når du kommer med ideer som er annerledes og samtidig lære deg alt det vi kan. På Swecos kontor i Bergen er vi over 250 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra byggeteknikk til arealplanlegging, og vi jobber på tvers for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre. Vi har har mange forskjellige og spennende prosjekter, så ingen dager er like. Til vår bygg-avdeling i Bergen søker vi deg med interesse for bru-, anleggs- eller bygningskonstruksjoner og ønsker å være med å prosjektere fremtidens bygg og infrastruktur sammen med oss i Sweco!

Nå håper vi du vil være med

Vi ser for oss at du har en bachelor eller master innen relevante fag, brenner for smarte løsninger og liker å bli utfordret. Du får tett oppfølging av våre erfarne rådgivere, så er det noe du lurer på er det alltid en du kan spørre. Vi er over 200 bygg ingeniører i hele Sweco Norge, i tillegg til eksperter innen andre ingeniør og arkitekturfag.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Ta ansvar og få ting til å skje
  • Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer
  • Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap
  • Være klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg
  • Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Planlegging og prosjektering av bærende konstruksjoner i bygg og anleggsprosjekter på oppdrag for offentlige etater, entreprenører og private utbyggere.
  • Modellering og utarbeidelse av tegninger i Tekla og Revit.
  • Analyse- og beregninger for hånd og programmer som FEM-design og Sofistik.
  • Kundekontakt og kundeoppfølging.
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid.

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler på Fantoft). Oppstart er høst 2020. Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Kristian Rommetveit Dahl

Gruppeleder Bru

+47 92636395

kristian.rommetveit.dahl@sweco.no

Søk her

Vis flere stillinger: