Fra Munkerud skole. Foto: Trond Joelson

Nytt samarbeid mellom SL Stenlegging og Søve

SL Stenlegging AS og Søve AS har inngått en ny samarbeidsavtale.

– Samarbeidsavtalen kommer i stand slik at vi kan tilby en komplett prosjektleveranse av utomhusarbeid med leke- og parkutstyr, heter det i en pressemelding.

Søve AS er store innen leke- og parkutstyr i Norge, og har jobbet innen dette segmentet i over 40 år. Produktene produseres og utvikles på Ulefoss i Telemark.

– Vi har i flere år benyttet produkter fra Søve i våre prosjekter og er veldig fornøyde. Apparatene har høy kvalitet og leveres i et modulbasert system med god fleksibilitet. Med over 40 års erfaring er vi trygge på at Søve leverer produkter med topp sikkerhet for barna som daglig bruker lekeapparatene, forteller Bjørnar Iversen, daglig leder i SL Stenlegging AS.

SL Stenlegging AS har i over 20 år levert komplett utomhusarbeid til det private-, offentlige- og proffmarkedet på det sentrale Østlandet.

- SL Stenlegging AS har vært kunde hos Søve AS siden 2013 og gjennom årene blitt en betydelig aktør som setter kvalitet på uteområder og sikkerhet på lekeplass i høysetet. Gjennom samarbeidet på Rykkin Skole og Munkerud Skole ser vi at et tettere samarbeid med SL Stenlegging bidrar til en bedre lekeplass med montører som er godt kjent med våre produkter og som har lang erfaring med utemiljø, sier Roy Skogly, area sales manager Oslo, Akershus og Østfold hos Søve AS.

Samarbeidet vil gjelde på det sentrale Østlandet.