Illustrasjon: Jarmund/Vigsnæs Arkitekter

Nyoppussede Paleet åpner igjen

Onsdag 3. september åpner kjøpesenteret Paleet etter 16 måneders rehabilitering.

Onsdag åpner Karl Johan-kjøpesenteret Paleet etter en oppgradering til rundt 200 millioner kroner.

Det varsler eiendomsforvalter KLP Eiendom i en pressemelding mandag.

Illustrasjon: Jarmund/Vigsnæs Arkitekter

Jarmund/Vigsnæs Arkitekter har i samarbeid med RISS Interiørarkitekter stått for den visuelle forvandlingen av totalt 11.500 kvadratmeter i det verneverdige bygget.

– KLP Eiendom er en seriøs og langsiktig eiendomsaktør i Oslo sentrum. Tiden var inne for å gi Paleet et betydelig løft, og derfor valgte vi en totaltilnærming. Vi har stor tro på de investeringer, aktiviteter og initiativ som gjøres i Oslo sentrum. Samlet gjør dette sentrum mer attraktivt for både næringsliv og publikum, sier Gunnar Gjørtz, administrerende direktør i KLP Eiendom.

Den nyoppussede arkaden huser nærmere 30 unike butikkonsepter med hvert sitt kunnskapsfelt innen mote og livsstil, heter det i pressemeldingen.

– Vi gjorde grundige analyser og studier før vi igangsatte prosjektet på Paleet, uttaler Ellen Solberg, direktør for kjøpesenterforvaltning i KLP Eiendom.

– Oslo er Europas hurtigst voksende storby, med høy kjøpekraft blant både eksisterende og kommende innbyggere. Derfor besluttet vi å forsterke posisjonen på høykvalitets mat, mote og faghandel. Oslos befolkning skal oppleve Paleet som noe nytt og forfriskende, med opplevelser og innhold de er vant til fra andre storbyer.