Illustrasjonsfoto.

Nylagt lederkabal i Fløysand Tak

1. oktober begynte Jan Espen Larsen som administrerende direktør i Fløysand Tak AS. Gudmund Fløysand har begynt i en nyopprettet stilling der han skal jobbe med kundekontakt og gode løsninger.

Fra samme dato har Kenneth Tveit tatt over som styreleder. Tidligere styreleder Knut Haddal og Gudmund Fløysand fortsetter i styret, sammen med Tveit og Stian Andre Fjeldberg.

Knut Haddal begrunner endringene med at Gudmund Fløysand har tilbrakt stadig mer tid på kontoret ettersom bedriften har vokst.

– Gudmund blir nå frigjort fra byråkratiske oppgaver og kan bruke mer tid på å utøve sitt fag. Han får ansvar for innkjøp, salg og markedsføring. Bedriften har vokst og den omsetningen vil passere 100 millioner kroner i år. Med endret lagoppstilling kan vi ha fokus på å bygge bunnlinjen og sikre at det er en trygg og god arbeidsplass form de ansatte. Fløysand Tak er i dag er sterkt og godt varemerke, sier Haddal.

Jan Espen Larsen har hatt flere ledende stillinger i Orkla, både nasjonalt og internasjonalt, og kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i Compass Group AS.

Kenneth Tveit er administrerende direktør i Kverneland Bil Bergen AS, og har lang erfaring i styrearbeid for bedrifter i vekst og omstilling, som Frydenbø Bilsenter og Dale of Norway.