Thomas Dahle i NCC Property Development (t.v) og  og Kristian Sjøseth i 4Service ønsker å skape spennende møteplasser i Valle Wood. Foto: NCC.

Nye leietakere og nyskapende servicekonsept til Valle Wood

NCCs kontorprosjekt Valle Wood på Helsfyr har fått flere nye leietakere. I tillegg skal 4Service inn med et nyskapende servicetilbud som vil gi leietakerne en ny grad av fleksibilitet.

Finansieringsselskapet Thorn Norge AS, entreprenøren Håndverkeriet AS og IT-selskapet Cloud Connection AS har nå signert leiekontrakter i Valle Wood. I de to nederste etasjene åpner 4Service. Til sammen er nå cirka 3.000 kvadratmeter av bygget utleid, skriver NCC i en pressemelding.

I byggets første etasje åpner 4Service restauranten Trewerket. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og middag, samt mange sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser, samt et møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter, skriver NCC.

Restauranten Trewerket blir selve hjertet på Valle, og ønsket er at Trewerket skal knytte både de som jobber, og de som bor på Valle, sammen. Vi vil blant annet arrangere ulike aktiviteter som filmvisningskveld, vinkurs eller frokostseminarer.

– Vårt fremste mål er å skape spennende møteplasser i tett samarbeid med gårdeier og øvrige lokale aktører. Det gir aktivitet i fellesarealene som typisk ville stått tomme store deler av døgnet, gjennom mer fleksibel bruk og fremoverlent drift. Med co-workingkonseptet Tribe Oslo blir vi Norges første co‑workingaktør som også innehar alle servicetjenester in-house», sier Kristian Sjøseth, Direktør FS & Kommersiell virksomhet i 4Service.

– For oss i NCC er det viktig å tilpasse oss markedet og kundenes behov. Krav til økt fleksibilitet er en sterk trend i dagens kontormarked. Leietakerne vil med det tilbudet som nå etableres i Valle Wood få en unik mulighet til å løse utfordringer knyttet til fleksibilitet. Co-working i Valle Wood gir leietakerne tilgang til en skalerbar kapasitet i forhold til antall arbeidsplasser og med gode møterom som kan leies ved behov kan man gjøre egne arealer svært effektive. De nye leiekontraktene bekrefter at Valle Wood er et attraktivt objekt i kontorleiemarkedet og vi har nå tilbud ute på samtlige kontoretasjer, sier Thomas Dahle, administrerende direktør i NCC Property Development.

NCCs kontorutviklingsprosjekt på Valle består av fire planlagte kontorbygg, hvorav Valle Wood er selve hjertet i prosjektet. Valle Wood ferdigstilles våren 2019 og er Norges største næringsbygg i massivtre. Bygget er tegnet av Lund & Slaatto Arkitekter. Totalt kan NCC utvikle 60.000 kvm kontor på Valle, skriver selskapet i meldingen.

– Vi kjenner Helsfyrområdet godt og trives svært godt her. Vi gleder oss til å bli en del av det spennende og moderne servicekonseptet på Valle Wood, et konsept som tar høyde for utviklingen i samfunnet, sier Marianne Moum Ussvær, administrerende direktør i Thorn Norge AS.

NCC har som mål å minimere miljøpåvirkningen og bidra til økt verdi for både kunder og samfunnet. Med miljøsertifiserte bygninger, attraktive arbeidsplasser og et inkluderende miljø blir utviklingen av Valle en viktig del i å oppnå en langsiktig ambisjon om å bidra med en positiv nettoeffekt på miljøet.