Ny tilbudssjef i Sweco

Sweco satser videre og har Ansatt Marianne Aase som tilbudssjef.

Behovet for en tilbudssjef hos Sweco har økt, og vi kan med glede formidle at stillingen nå er besatt av Marianne Aase. Aase er utdannet sivilingeniør og kommer fra GE Oil & Gas, Subsea, i stilling som global team leader Subcontracts, hvor hun i hovedsak har jobbet med tilbud og utarbeidelse og oppfølging av kontrakter for bygging av store strukturer (manifolds) som skal stå på havbunnen.

Tilbudssjefen i Sweco vil være ansvarlig for at Sweco driver kontinuerlig læring og forbedring av tilbudene, tilbudsprosessen og tilhørende verktøy. Våre kunder skal oppleve at vi har forberedt oss godt til jobben vi gir tilbud på, at det er lett å forstå hva vi tilbyr og at det vi tilbyr har riktig kompetanse.

-Jeg er svært fornøyd med at Aase begynner hos oss og er sikker på at hun vil bidra til at vi profesjonaliserer tilbudsarbeidet vårt, sier direktør for store prosjekter i Sweco Hanna Rachel Broch.

- Hun har med seg relevant og spennende kompetanse fra offshore samtidig som hun har en fortid fra samferdsel, legger hun til.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben hos en profesjonell arbeidsgiver som bidrar så mye med gode tekniske løsninger for store viktige kunder. Sweco er en viktig samfunnsaktør som byr på spennende og givende arbeidsoppgaver. Å få lede tilbudsarbeidet er å bli vist stor tillit, og jeg er svært glad for å ha fått denne muligheten. Utfordringen blir både stor og meget interessant, sier Swecos nye tilbudssjef Marianne Aase.

Stillingen er nyopprettet.