Christoph Hollenstein er ansatt som ny distriktssjef for Peab Anlegg Vest. Foto Peab

Ny sjef for Peab Anlegg på Vestlandet

Christoph Hollenstein (51) startet 1. oktober som ny distriktssjef for Peab Anlegg på Vestlandet.

– Peab Anlegg i Bergen består i dag av mange dyktige og kompetente ingeniører og fagarbeidere. Vi forbereder oss på å møte et større, bredere og voksende marked, og Christoph er ansatt for å videreutvikle vår virksomhet i vestlandsregionen. Han har omfattende ledererfaring fra bygg- og infrastrukturprosjekter i både store og små selskaper, og jeg er veldig glad for at han takket ja til jobben, sier avdelingssjef John Landin i Peab Anlegg i en pressemelding.

Hollenstein kommer fra stillingen som prosjektsjef i HGT. Tidligere har han jobbet som anleggs- og prosjektleder i Vassbakk og Stol, han har vært distriktssjef i Lemminkäinen/YIT og distriktssjef i Implenia.

Peab Anleggs nye distriktssjef er opprinnelig fra Sveits, men flyttet til Norge i 1997 og er bosatt i Os.

– Utdannelsen tok han i Sveits, og han har både teknisk utdannelse som stålbetongtegner, formannskole innen veibygging, og ingeniørutdannelse, heter det i meldingen

– Jeg takket ja til jobben fordi Peab er et selskap hvor utvikling står i sentrum. Det handler både om utvikling av medarbeidere, men også det å jobbe med innovasjon for å kunne løse kundens utfordringer på nye og bedre måter. Fremover blir det viktig for meg å legge til rette for at den gode bedriftskulturen videreføres, sier Hollenstein.