Ny rådgiversjef på Romerike

Den regionale rådgiveren Øvre Romerike Prosjektering AS (ØRP) har ansatt Sigrid Nøkleby som ny daglig leder. Hun tiltrer 1. april.

Nøkleby er utdannet diplomøkonom med tilleggsutdannelse innen ledelse, prosjektledelse og organisasjonspsykologi. Hun har de siste årene drevet eget konsulentfirma med særlig vekt på kunder innen samferdsel og offentlig sektor.

– Vi har med Sigrid Nøkleby fått en leder som kan utvikle selskapet videre. Hun har betydelig prosjekterfaring og har jobbet i og for offentlig sektor i en årrekke. Hun har en profil som

passer oss i ØRP, kommenterer styreleder Halvor Stormoen.

ØRP er det største konsulentfirmaet innen planlegging og prosjektering på Romerike.

– Vi er med vår planleggingskompetanse en viktig bidragsyter i samfunnsutviklingen både lokalt på Romerike og i vårt nedslagsfelt ellers på Østlandet. Med Nøkleby i lederposisjonen skal vi utvikle den rollen videre, fremholder Stormoen.

– Jeg gleder meg selvsagt til å ta fatt på denne utfordringen. Jeg oppfatter ØRP som et firma som har solid lokal forankring, men også med betydelig oppdrag utenfor nærområdet. Firmaet har en svært kompetent og stabil arbeidsstokk og et godt nettverk. Det er med andre ord et godt grunnlag for videre utvikling, sier Sigrid Nøkleby.