NY LEDELSE. Arne Reinertsen (f.v) sammen med flere av de nye lederne i Bygger'n, Markus Berget, Øyvind Eidem, Knut Erik Sundsvold og Sverre Quale.

Ny ledergruppe på plass i Bygger'n

Ledergruppen i Bygger'n har fått fire nye tilskudd i løpet av kort tid.

Administrerende direktør i E.A. Smith sier de har vært travelt opptatt med lederrekruttering under koronapandemien.

- Vi har har brukt tiden blant annet til å få på plass komplementær og fremtidsrettet kompetanse som skal sørge for at Bygger’n lever opp til budskapet «du kan stole på fagfolk», sier Reinertsen i en pressemelding.

Øyvind Eidem tok i juni over som kjededirektør for Bygger’n og Hiba Hus. Eidem har tidligere vært partner i Rosenborg Reklame og markedssjef i Norgeshus.

Roy Erik Reme leder satsningen på byggesystemer, og har erfaring som administrerende direktør i Nordic Door og produksjonsdirektør i Alloc.

Knut Erik Sundsvold er på plass som regionsjef for Bygger’n i hjemmemarkedet i Trondheim. Han kommer fra rollen som markedssjef i Gunnar T. Strøm.

Markus Berget kom tidlig på året inn som ny markedsdirektør proff med erfaring fra tiden som prosjektleder i Caverion, og teknologi-kompetanse fra rollen som nordisk markedsdirektør i StreamBIM.

- Sammen med Sverre Quale er dette laget komplett og rigget med tung og bred kompetanse, samt en tidsriktig blanding av erfaring og innovasjon. Sammen skal vi gjøre en forskjell ved å hjelpe alle Bygger’n-butikkene til å lykkes i sine markeder, sier Reinertsen i meldingen.