Marthe Lie er ansatt som konsernleder i Are Treindustrier AS. Foto: Jatak

Ny konsernledelse i Jatak Are Treindustrier

1. januar 2019 tiltrådte Marthe Lie som konsernleder i Are Treindustrier AS. Hun får støtte av Ole Kristian Lund som visekonsernleder/teknisk direktør. 

Marthe Lie er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen Industriell økonomi og teknologiledelse, og kommer fra stillingen som leder for økonomi og forretningsutvikling i virksomheten.

– Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten fra styret og øvrig ledelse i Are Treindustrier, og ser frem til å arbeide sammen med dem, ansatte og andre partnere for å styrke og videreutvikle Are Treindustrier de kommende årene. 2018 var et begivenhetsrikt år for virksomheten - vi er svært glade for å ha fått med Jatak Ringsaker og Jatak Kaupanger på laget, og betjener nå store deler av Sør-Norge med våre produkter og konsepter innen industrielt trebyggeri. Vi står midt i en spennende tid i en bransje preget av både markedsmessige og teknologiske endringer. Dette gir noen muligheter, og Are Treindustrier skal ta en tydelig posisjon i det norske markedet, som en markedsorientert og innovativ kompetansebedrift, sier Lie.

Are Treindustrier AS omfatter virksomhetene Are Brug AS, Norsk Takstol AS, Jatak Kaupanger AS og Jatak Ringsaker AS.

Virksomheten har cirka 175 ansatte, og omsatte i 2018 for cirka 300 millioner kroner. Virksomheten er en del av den medlemseide kjeden Jatak.