Espen Randsted er ny administrerende direktør i Fritzøe Engros. Foto: Oddbjørn Hagen / Fritzøe Engros

Ny administrerende direktør i Fritzøe Engros

Espen Randsted er ansatt som ny administrerende direktør i Fritzøe Engros.

Det skriver Fritzøe Engros i en pressemelding fredag.

Randsted tiltrer stillingen 1. november.

Avtroppende direktør Oddbjørn Hagen har ledet selskapet i 16 år, og går nå, ifølge pressemeldingen, inn i en sentral stilling i morselskapet Treschow Fritzøe.

– Med Espen som administrerende direktør har vi fått en solid mann som helt sikkert vil føre selskapet videre i den spennende utviklingen det er inne i. Espen kjenner selskapet og markedet godt, og vi er stolte av å kunne bekle stillingen med en intern kandidat. Fritzøe Engros er i dag ledende leverandør av trebaserte produkter til forhandler og industri. Vi har stor tillit til at Espen vil videreutvikle selskapet i tråd med ønsker og krav fra marked og kunder, sier administrerende direktør i morselskap Treschow Fritzøe, Michael Treschow.

– Samtidig er vi glade for at Administrerende direktør Oddbjørn Hagen i Fritzøe Engros fra samme dato vil tiltre en stilling som direktør i Treschow-Fritzøe, med oppgaver og ansvar rettet mot morselskapets investeringer innen byggevarehandel og distribusjon. Her blir han en veldig sentral ressurs, fortsetter Treschow.