F.v.: Thorvald Wetlesen - Bever Control, Anne-Lise Berggren – Geofrost, Alv Hanstvedt – Giertsen Tunnel, Kjell Sætrevik – Vik – Ørsta, Per Gunnar Andersen – AMV, Svein Jonsson – Skumtec, Ivar Frode Andersen – ITS, Pål Fossum – Protan Even Andre Karlsen - Pretec

NTN-medlemmer på Tunnel Expo

Flere av Norwegian Tunnel Network-medlemmene var nylig foredragsholdere under konferansen Tunnel Expo, og de gjorde et godt inntrykk i Tyrkia.

De fikk mange interesserte i hva det norske markedet har og kan tilby av kunnskap, varer og tjenester.

NTN hadde også utstilling og stand for å følge opp tidligere arbeid og foredragene som medlemmene holdt under konferansen

Det var ni leverandører fra det norske tunnel- og gruvemiljøet som hadde utstilling på Tunnel Expo i Istanbul. Dette er et samarbeid som ble startet av NTN-nettverket. Nettverket består av leverandører, entreprenører, konsulenter og akademia.

- Tunnelmarkedet i Tyrkia er veldig stort og har mange interessante prosjekter. Denne gangen var det mest leverandører som var tilstede for å selge inn sine produkter, skriver NTN i en melding.

Prosjekt «Tyrkia» er et bedriftsnettverksprogram med Innovasjon Norge tilrettelegger markedsundersøkelser og som gir økonomisk støtte. Prosjektet kom i gang etter statsbesøket i november 2013.