Her er Logicenters nye tomt i Vestby. Foto: Logicenters

NREPs Logicenters kjøper tomt på 100 mål i Vestby

Logicenters, NREPs logistikkvirksomhet, kjøper opp stadig mer tomt i Vestby. Denne gangen har de kjøpt et større tomteareal på 100.727 kvadratmeter.

Med den nyeste anskaffelsen eier Logicenters nå et samlet tomteareal på 128.000 kvadratmeter for utvikling i Vestby, skriver selskapet i en pressemelding.

Pågående tomteopparbeidelse forventes ferdig i slutten av inneværende år, og eiendomsaktøren mener å kunne ha et første bygg klart for leietakere i begynnelsen av 2022.

Det nordiske eiendomsinvesteringsselskapet NREP, som eier Logicenters, gjorde sin første tomteinvestering på Vestby allerede i 2016 da de kjøpte en tomt på 130.000 kvadratmeter.

Selskapet har siden utviklet logistikkbygg på til sammen 56.000 kvadratmeter i Vestby, inkludert en pågående utbygging på 12.000 kvadratmeter som forventes å være ferdig i begynnelsen av 2021.

Så sent som i våres kjøpte eiendomsaktøren et nytt tomteareal på 27.000 kvadratmeter, og med det siste kjøpet mener Logicenters at de har sikret seg en god posisjon for videre utvikling i næringsparken.

– Vestby er en veldig attraktiv næringspark for mange logistikkaktører. Derfor er det viktig for oss å sikre vår tilstedeværelse i området og utvikle flere moderne logistikkeiendommer, sier Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters i pressemeldingen.