Teknisk sjef Frode Saltkjevik (f.v.), produktansvarlig Jonas Fjeldstad og daglig leder Halvor Sandbu, alle fra Graphisoft.

Nordbohus velger Graphisoft

Graphisoft Norge, som leverer digitale verktøy og tjenester til byggebransjen, har inngått avtale med Nordbohus om levering av produkter og tjenester for digitalisering av hele tegne- og produksjonsprosessen. 

 Avtalen som er inngått gjelder for digitalisering av hele tegne- og produksjonsprosessen i Nordbohus med Archicad og ArchiFrame og gjelder lisenser, kurs og konsulenttjenester.

– Nordbohus er i en prosess med digitalisering av hele verdikjeden og digitalisering av tegneprosessen er derfor et viktig element i denne prosessen. Avtalen som er inngått med Graphisoft vil bidra til å skape synergier inn mot både markedsføring og øvrige prosjekterings- og utførende fag. Vårt mål er å levere topp kvalitet til våre forhandlere, og samtidig være teknisk oppdatert slik at vi kan være attraktive for nye ansatte og samarbeidspartnere, sier teknisk sjef Runar Kristensen i Nordbohus i en pressemelding.

– For Graphisoft er avtalen med Nordbohus en ytterligere bekreftelse på vår posisjon som en ledende leverandør av digitale løsninger og tjenester til bygge bransjen. Nordbohus er i en digitaliseringsprosess av hele virksomheten og vi ser frem til å gjøre hverdagen enklere for ulike aktører i konsernet med våre digitale løsninger og tjenester, sier daglig leder Halvor Sandbu i Graphisoft.