Rolf Gunnar Stanly Jacobsen og Preben Lønnhaug.

Norac signerte rammeavtale med Skanska

Norac Badekabiner AS i Arendal har signert selskapets hittil største avtale med Skanska Norge AS, en rammeavtale om leveranse av prefabrikkerte badekabiner.

- Vi er meget fornøyd med å få en landsdekkende rammeavtale med Skanska, sier salgs- og markedssjef Preben Lønnhaug i Norac Badekabiner AS i en pressemelding.

Med denne avtalen i bunnen vil Norac være en av to badekabinleverandører som Skanska skal benytte når de anskaffer prefabrikkerte bad de neste to årene og med mulighet for et års ytterligere forlengelse.

«For Norac er dette en bekreftelse på at de gjør ting riktig og at de er konkurransedyktige på pris og produkt. Et faglig sterkt team hos Norac Badekabiner i Arendal har også bidratt til Skanskas valg. På kontoret i Barbu har de foruten egen arkitekt, også spisskompetanse innen VVS og elektro. Nærhet til kundene og prosjektene er viktig og store deler av staben er ute hos eksisterende og potensielle kunder til enhver tid», skriver de i meldingen.

Selskapet tror at avtalen skal gi en årlig tilleggsomsetning på i størrelsesorden 40-50 millioner kroner og 600-800 badekabiner. Hos Norac produseres det i dag mer enn 2000 enheter årlig som gir en omsetning på i overkant av 130 millioner kroner.

- Dette gir en betydelig tilvekst som vil gi behov for økt kapasitet i alle ledd, ikke minst ved vår egen fabrikk i Litauen. Så her er det bare å brette opp ermene», sier Lønnhaug.

Norac Badekabiner AS er et selskap i Otterlei Group AS, et norsk privateid selskap med base i Arendal.