Varaordfører Pål Morten Borgli og Radio Jæren har en god prat om det å satse og utvikle i disse vanskelige tider.Slik er det inne i det nye byggevarehuset. Foto: Neumann Bygg.Slik er det inne i det nye byggevarehuset. Foto: Neumann Bygg.

Neumann Bygg åpnet nytt byggevarehus på Forus

Torsdag 20. august åpnet dørene til Neumann Byggs nye byggevarehus på Forus, i Sandnes kommune

I lys av rådende Covid-19-situasjon er åpningsfestens karakter dempet, men det ble offisiell åpning av Sandnes varaordfører, skriver Neumann Bygg i en pressemelding.

Ivar Klette er regionsdirektør for Region Sørvest, og også varehussjef for både Neumann Bryne og nye Neumann Forus. Han har vært sterkt engasjert i prosessen med å finne en god beliggenhet. Neumann ville nærmere Stavanger sentrum for å supplere det veletablerte byggevarehuset på Bryne, og har ledet an i arbeidet med å få alt klart til åpning.

- Varehuset blir bygget i Neumanns nye butikkonsept, byggevarebransjens beste tilpassede konsept for proffen, sier Klette.
- Gjennom mer enn 180 år har Neumann Bygg AS drevet med salg av byggevarer til det profesjonelle markedet. Det startet i Bergen i 1855 på Tyskerbryggene, og i dag fremstår Neumann Bygg som et skikkelig «supermarked» for proffen – og vi skal gjøre alt vi kan for å sikre gode kundeopplevelser i årene fremover, legger han til.

I den nye butikken blir det et stort showroom med proffe utstillinger på både dør, vindu, gulv og andre produktområder, og en butikkdel som vil tilby verktøy, arbeidstøy, HMS og verneutstyr, og alt du trenger til mur- og forskalingsjobben og malejobben blant annet, skriver byggevarhuset i en pressemelding.

I trelasten blir det varmtlager av listverk, gulv og dører, drive-thru, hvor kundene våre kan laste opp varer innendørs.

- For Neumann Bygg har det vært viktig å utvikle et konsept som setter proffens behov i sentrum. Proffsenteret må både være innbydende, tidsriktig og inviterende – men samtidig tilrettelagt for gode kundemøter i alle nivåer i butikkdelen samt en effektiv håndtering av byggevarer – enten kunden vil hente her eller få levert direkte til byggeplass, forteller Klette.