NCC med ny eiendomssatsing på Helsfyr

NCC fortsetter sin satsing på kollektivknutepunktet Helsfyr i Oslo og har gjennom et 50-50 joint venture med Arctic Real Estate Development kjøpt Grenseveien 99.

Utviklingsprosjektet er en videreføring av NCCs satsing på Helsfyr hvor selskapet har lang fartstid med utvikling av blant annet Valle, Østensjøveien 27 og Helsfyr Panorama.

NCC starter nå opp utviklingsarbeidet av eiendommen og har høye ambisjoner om å skape et attraktivt og moderne kontorbygg tilpasset fremtidens miljøkrav og arbeidsformer.

- Nærheten til et av Oslos største kollektivknutepunkt er svært attraktivt for kontorleietakere. Vi ønsker gjennom vårt engasjement å bidra til ytterligere utvikling av Helsfyr som en pulserende og energisk bydel. Samspill og samarbeid med naboer er sentralt i denne utviklingen, sier Thomas Dahle, administrerende direktør i NCC Property Development.

Nye Grenseveien 99, som ligger under 3 minutters gange fra Helsfyr T-bane, planlegges som et fremtidsrettet kontorbygg med høy miljøstandard og fremtidsrettede kontorløsninger.