Murer/flislegger

AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging, men har i tillegg flere store kultur- og nybyggsprosjekter. Vi rehabiliterer og utbedrer kjøpesentre, skoler, sykehjem, borettslag, næringsbygg og har blant annet spesialisert oss på modernisering av baderom i borettslag. Nytt Nasjonalmuseum, nye Deichmanske bibliotek og boligprosjektet Bjørvika er blant våre pågående signalprosjekter. Med vår tverrfaglige kompetanse og vår gjennomføringsevne bistår vi i prosjekter som både vi og oppdragsgiverne kan være stolte av.

Firma AF Byggfornyelse
FylkeOslo
Søknadsfrist04.08.2018

AF Byggfornyelse er AF Gruppens spydspiss på rehabilitering og ombyggingsprosjekter. Vi utvikler og gjennomfører mange av de mest ambisiøse og krevende byggeprosjektene i landet og jobber med alle tenkelige kontraktsmodeller, totalentrepriser, hoved-/generalentrepriser, og i økende grad også samspillsentrepriser med tidlig entreprenørinvolvering. Av pågående prosjekter kan vi nevne Nasjonalmuseet, Deichmanske bibliotek og utvikling av Bispevika bydel. I tillegg er AF Byggfornyelse en av Norges største aktører innen baderoms rehabilitering. Hvert år rehabiliteres ca. 4-500 bad av våtroms avdeling, og vi er stadig i vekst.

Vi søker dyktige og engasjerte murere/flisleggere som deler vår kompromissløse holdning til sikkerhet og kvalitet og bidrar til et positivt arbeidsmiljø. Arbeidsoppgavene vil bestå av generelt murarbeid, flislegging, fuging, støp, riving og rehabilitering, samt andre oppgaver ved behov. Personen vi søker må være samarbeidsvillig og fleksibel mtp. arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner:

  • Murer med dokumentert erfaring fra flisleggingsarbeider/ baderoms rehabilitering
  • Det er ønskelig med fagbrev, men lengre erfaring kan kompensere for dette
  • Må beherske norsk/nordisk muntlig

Som person er du nysgjerrig, resultatorientert og har høy arbeidskapasitet. Du trives i en arbeidshverdag med stor grad av samarbeid, og har evne til god og tydelig kommunikasjon med aktører både innen og utenfor organisasjonen. AF Gruppen tilbyr kontrakt ihht tariffavtale.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingene, ta kontakt med

Ivar Buer

Arbeidsleder AF Byggfornyelse

+47 918 54 664

Søk stilling

Vis flere stillinger: