Multiconsult søker Prosjektingeniør IKT/Auto

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Multiconsult AS har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende og prestisjepregede prosjekter, bl.a. kulturbyggene i Bjørvika med Deichmanske hovedbibliotek og Munch-museet, utbyggingen ved Universitetet i Ås, "Campus Ås", kampflybasen på Ørlandet i Trøndelag og utvidelse av kontorkomplekset til Det norske Veritas på Høvik.

For å imøtekomme behovet i disse og andre spennende prosjekter, søker vi etter en erfaren sivilingeniør, ingeniør eller tekniker innenfor fagområdet "IKT & Sikkerhet". Den vi søker må ha erfaring fra generelle svakstrøms- og sikkerhetsinstallasjoner, ha gode kunnskaper om idriftsettelse av tekniske installasjoner og anlegg, gjerne også ITB-koordinering og grensesnittshåndtering. Nyutdannede søkere vil også bli vurdert.

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret på Skøyen i Oslo, og stillingen vil inngå i elektroseksjonen som idag teller ca. 25 motiverte medarbeidere. Elektroseksjonen er en del av avdeling "Bygg og Eiendom" som også omfatter prosjektadministrasjon, konstruksjonsfag og VVS-teknikk.

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsoppgavene vil være rådgivning, prosjektering og oppfølging av elektrotekniske installasjoner. Det vil bli lagt vekt på om du har erfaring fra idriftsettelse av tekniske installasjoner og anlegg samt grensesnittshåndtering.

Avhengig av bakgrunn, erfaring og egnethet, vil du bli tildelt oppgaver som disiplinansvarlig, oppdragsleder og oppdragsansvarlig.

I alle større flerfaglige oppdrag etablerer vi prosjektkontor hvor medarbeidere med ulik faglig bakgrunn løser oppgavene i tett samarbeid.

Vi benytter de mest moderne metoder og hjelpemidler i vårt arbeid. Våre medarbeidere kombinerer bred faglig kunnskap med spisskompetanse, og vi tilstreber å holde oss helt i front av den teknologiske utviklingen.

Arbeidsspråket er norsk, og du må beherske norsk skriftlig og muntlig flytende, samt inneha gode kunnskaper i engelsk skriftlig og muntlig.

Vi deltar i prosjekter over hele landet og jobber tett med våre øvrige regioner.

Ønskede personlige egenskaper vil være:

- Interessert og kreativ

- Initiativrik

- Selvstendig

- Ansvarsbevisst

- Like tekniske utfordringer

- Løsningsorientert

- Resultatorientert

- Ryddig

- God samarbeidsevne

- God til å kommunisere med kolleger og kunder

- God formuleringsevne

NB: Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende!

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: