Multiconsult søker Oppdragsleder/Prosjekteringsleder til Integrerte oppdrag

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom våre 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1750 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Multiconsult AS har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende og prestisjepregede prosjekter, bl.a. kulturbyggene i Bjørvika med Deichmanske hovedbibliotek og Munch-museet, utbyggingen ved Universitetet i Ås, "Campus Ås", kampflybasen på Ørlandet i Trøndelag, utvidelse av kontorkomplekset til Det norske Veritas på Høvik og Nytt sykehus for Vestre Viken.
For å imøtekomme behovet i disse og andre prosjekter, søker vi blant annet oppdragsleder/prosjekteringsleder til seksjon Integrerte oppdrag.
Arbeidssted vil være ved hovedkontoret på Skøyen i Oslo. Integrerte oppdrag er en del av avdeling "Bygg og Eiendom" som også omfatter byggeteknikk, elektro- og VVS-teknikk.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Seksjon Integrerte Oppdrag har ansvar for å stille opp med oppdragsleder/prosjekteringsleder for våre flerfaglige oppdrag inn mot Bygg og Eiendomsmarkedet. Vi søker etter erfarne sivilingeniører/ingeniører med minst 10 års erfaring, med evner og interesser for å ta ansvar som oppdragsleder/prosjekteringsleder.

MULTICONSULT kan tilby

Vi kan tilby spennende dager i utfordrende oppdrag i samspill med svært kompetente medarbeidere, i tillegg til:

  • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler sentralt i Oslo
  • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
  • Et aktivt bedriftsidrettslag og sosiale tiltak som bidrar til samhold og trivsel
  • Firmahytter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

Kontaktperson:

Thorbjørn Haugsdal, seksjonsleder Integrerte oppdrag

Tlf.: 915 72 123

e-post: thorbjoern.haugsdal@multiconsult.no

Kvalifikasjoner

Entreprenør-/byggeledererfaring er positivt. Du må ha gode relasjonelle egenskaper, ha kundefokus, like å jobbe i team, motivere og engasjere, ha gode kommuniserende og samarbeidende egenskaper, samt ta ansvar for helheten. Din jobb vil bestå i å lede oppdragets lederteam, bestående av deg selv, disiplinledere og evt. støttefunksjoner. Du skal drive prosjekteringsprosessen, drive fagene fremover i riktig tempo.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: