Morten Raugstad ny administrerende direktør i A Bygg

Morten Raugstad er ansatt som ny administrerende direktør i A Bygg.

Han kommer fra stillingen som prosjektsjef i firmaet, og har arbeidet i A Bygg siden 2011. A Byggs nye sjef er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og han overtar stafettpinnen etter Pål F. Tandberg, som kom inn som leder i fjor høst.

A Bygg var på vei inn i en likviditetsmessig vanskelig situasjon i februar i år, etter at firmaets satsning på boliger og eiendomsinvesteringer skjedde for raskt. Firmaet ble derfor i denne perioden overtatt i sin helhet av Fabritius Gruppen, og den finansielle situasjonen i A Bygg er nå sikret, skriver selskapet i en pressemelding.

A Bygg har de siste ti årene opparbeidet seg en solid posisjon i totalentreprenørmarkedet innenfor nybygging og rehabilitering av kontor/nærings- og logistikkbygg, og vil nå fortsette denne satsingen for full styrke.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle A Bygg fremover, sier Morten Raugstad.

– Vi har et svært kompetent og erfarent team av medarbeidere i A Bygg, og en lang rekke med suksessfulle prosjekter bak oss. Når vi nå igjen fokuserer driften mot det vi er best på, ligger alt til rette for å igjen levere gode resultater i fremtiden, legger han til.

Asgeir Solheim i Fabritius Gruppen overtok som styreleder i firmaet 19.02.2018, og han er godt fornøyd med A Byggs nye leder.

– Vi er over tid blitt godt kjent med Morten gjennom hans ulike roller i A Bygg, og er sikre på at han er rette personen til å lede A Bygg inn i fremtiden, sier styrelederen.

– A Bygg har gjennom flere år opparbeidet seg en sterk posisjon blant profesjonelle byggherrer, og vi er glade for å kunne videreutvikle vårt samarbeid med selskapet, avslutter Solheim.