Montør

Vår oppdragsgiver er APS Aluminium Profil Systemer AS i Larvik. Selskapet ble etablert i 1969, og driver i dag sin virksomhet fra flotte lokaler på Hegdal i Larvik. 10 ansatte omsatte i 2016 for drøye 20 mill. Mer enn 40 års erfaring har gjort at APS kan bidra med alt fra standard systemer innen glassfasader, baldakiner og vinduer, til spesialtilpassede produkter. Hovedtyngden av selskapets kunder befinner seg på Østlandsområdet.

Firma Jobzone for APS - Aluminium Profil Systemer
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist30.11.2016

Hva ser du etter hvis du skulle bytte jobb? Kunne det være interessant å jobbe med "skreddersøm" innen fasadeløsninger, dører og vinduer? APS har satt signaturen sin på bygg du kanskje kjenner igjen - Bølgen kulturhus i Larvik samt Mathallen i Oslo.

Er du innflytter, la deg inspirere av denne filmen om Larvik.

Arbeidsoppgaver

Dine oppgaver blir å delta i teamet som jobber med byggeprosjekter på det sentrale Østland og fjellområder i Sør-Norge. Man kjører ut til kunden i firmabil, og som regel bor og spiser man på oppdragsstedet. Du jobber i team, og løser oppgaver etter tegninger.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Det forventes at kandidater "forstår" bygg. Derfor har du erfaring fra ett eller flere av byggfagene. Det er en fordel om du har relevant fagbrev, men dette er ikke et "må-ha krav." Det vi forventer, er at du kan lese tegninger, og har sertifikat kl BE (med henger).

På egenskapssiden er/har du:

  • Pålitelig og punktlig
  • Tenker og handler kvalitet
  • Selvstendig
  • Fleksibel

Vi tilbyr

En sikker stilling for en ryddig bedrift hvor det er ordnede forhold.

Ring Øyvind ved Jobzone Larvik for en uforbindtlig samtale!

Søk på stillingen her

Kontaktperson

Øyvind Løkken
33 12 19 10 / 99047177
oyvind.lokken@jobzone.no