Montør innen tørking og oppvarming av bygg og anlegg

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning for Ramirent avd. Rommen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Til vår kunde har vi behov for en flink montør av byggtørkere, avfuktere, befuktere,samt utstyr som dieseltanker og vifter.

Vi søker en positiv, fleksibel, strukturert og løsningsorientert medarbeider, som kan arbeide både selvstendig og i team. Du er flink med hendene, "liker å skru» og ser løsninger. Vi ser for oss person i alder 25 – 35 år.

Arbeidsoppgaver:

Du skal bl.a. montere maskiner på byggeplass, hjelpe til der det trengs.

Ønskede kvalifikasjoner:

Ryddig og strukturert

Glad i å skru

Serviceinnstilt

Gode datakunnskaper

FLYTENDE norsk kunnskaper

Sertifikat for bil & truck

Vi stiller vi store krav til service og kvalitet. Vi søker derfor personer som er serviceinnstilt, kan arbeide selvstendig og ivareta våre krav til HMS-rutiner.

Interessert?

Send in din CV til lg@rettbemanning.no, ytterligere informasjon Lars Gerrard på tlf 90928898.

Kun aktuelle søkere vil bli kontaktet.

Vis flere stillinger: