Miljørådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestfold og Telemark
StedSeljord
Søknadsfrist21.09.2020

Vi søker biolog / naturforvalter med erfaring

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Problemstillinger knyttet til miljø, vann og naturressurser blir stadig viktigere i lys av klimaendringene. I Sweco satser vi hardt på å bygge opp ekspertise som kan dekke det økende behovet for å løse problemer som kommuner, statlige etater, kraftselskaper og privatpersoner må håndtere. Nå har du mulighet til å bli en verdifull del av et bredt flerfaglig miljø med 45 hyggelige kolleger i naturskjønne omgivelser i Seljord. I region Telemark er vi til sammen over 100 fagfolk som dekker de aller fleste fagfelt innenfor bygg- og anlegg. Nå søker vi deg som tar ansvar og får ting til å skje, som er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og gjør grundige og rasjonelle vurderinger.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco blir du en verdifull miljøressurs i varierte, spennende og samfunnsviktige prosjekter. Sammen med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og engasjerte kolleger, vil du løse ulike problemstillinger knyttet til samfunnsplanlegging og bygge- og anleggsvirksomhet. Typiske oppdrag kan være konsekvensutredninger knyttet til infrastruktur og kraftanlegg, faglige utredninger til offentlige planer, kartlegging og overvåking av miljøtilstand samt utvikle livsløpsanalyser (LCC) for materialbruk og energibruk i byggeprosjekter. Du får varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter til å utvikle deg innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, prosjektledelse, utredning og produksjon knyttet til naturmangfold, naturressurser, vannmiljø , miljøforurensing, etc.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av egne og andres tjenester.
  • Du bidrar til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du

  • Du er utdannet biolog, naturforvalter eller tilsvarende.
  • Du har noen års relevant erfaring.
  • Kunnskap om og/eller erfaring med NiN-kartlegging er en fordel.
  • Du må forvalte faglig integritet samtidig som du ivaretar kundens behov

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Bjarne Nenseter

Leder

+47 959 21 670

bjarne.nenseter@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: