Miljørådgiver

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. De aller fleste av våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. En fersk medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

For tiden bidrar vi i prosjekter som Kampflybasen Ørlandet, OSL-T2, Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, LHL (Campus Gardermoen) samt flere utdannings- og idrettsbygg.

FirmaÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist09.03.2017

Vi søker nå erfarne og engasjerte miljørådgivere for å støtte våre prosjektledere i arbeidet for et vellykket og bærekraftig prosjekt. Du vil være en del av vår faggruppe innen bærekraft/ytre miljø og vil få ansvar for å:

  • utarbeide miljøplaner og miljøoppfølgingsprogram,
  • følge opp prosjektering, bygging og rådgivning mot byggherrer og
  • prosjektledelse for miljø, helse og klimarelaterte forhold i byggeprosjektene

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og engasjert miljørådgiver som ønsker å bidra til videre utvikling av ÅF Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du trives i team, samarbeider godt og spiller andre (leverandører/utførende) gode. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene.

Du må ha ingeniør- eller sivilingeniørutdanning samt 5-10 års erfaring innen ett eller flere av følgende områder:

  • Grunnforurensning
  • Ingeniørgeologi/Hydrologi
  • Materialbruk og materialkunnskap
  • Energiøkonomisering
  • Helse/klimafarlige stoffer

I tillegg vil det være en fordel om du er Breeam-NOR sertifisert (AP eller revisor).

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, få utfordrende arbeidsoppgaver og få gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, høy grad av fleksibilitet, rom for kompetanseutvikling og fri i romjul og påske

Om selskapet

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.

ÅF - Innovation by experience.

Kontaktinformasjon

Hilde Bohinen
Hilde.Bohinen@afconsult.com

SØK HER

Vis flere stillinger: