Miljørådgiver, bygg- og anleggssanering

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeFlere fylker
StedOslo, Fredrikstad, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand
Søknadsfrist21.05.2018

Nå søker vi en dyktig miljørådgiver for sanering av bygg og anlegg til vår avdeling for vann og miljø. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige personer til vårt team.

Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

OPPDRAGSLEDELSE OG VARIERT ARBEID

Den vi leter etter er selvstendig og kan ta ansvar for hele prosjekter, fra salg til ferdigstilling. Dette vil være en person som sammen med kunden kan definere problemstillingen, lage en formålstjenlig organisasjon, milepæl-, aktivitets- og leveranseplan, og har evne til å følge opp og rapportere dette.

Med en rekke lokale COWI-kontorer over hele landet er vi åpne for å tilpasse arbeidssted etter dine ønsker.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av høyst relevant samfunnsmessig betydning.

DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER

Vi leter etter deg som motiveres av, og jobber for, kundetilfredshet. Samtidig som du er god til å skape gode kunderelasjoner, er du også god til å ta initiativ og fullføre dine oppdrag i henhold til tidsrammer og budsjett.

Vi søker etter deg som har en bachelorgrad og minimum 3 års erfaring. Det vil være en fordel om du har erfaring fra bygg- og/eller samferdselsprosjekter. Du har kanskje dannet deg erfaring som rådgiver i stat eller kommunal virksomhet,

eller fra entrepenørvirksomhet, og har gjennomført RIFs kurs i miljøkartlegging eller tilsvarende. Erfaring med G-prog beskrivelse foretrekkes.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner
 • Du er praktisk anlagt
 • Du har gode samarbeidsevner og skaper relasjoner
 • Du er løsningsorientert
 • Du trives med en høy grad av frihet under ansvar
 • Du er strukturert, selvgående og initiativrik
 • Du har førerkort klasse B

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 21.05.2018

Arbeidssted: Oslo, Fredrikstad, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand

Kontaktperson: Rolf Sverre Aksnes, Vice President, tlf: 901 04 715

Søk stilling