Miljørådgiver/biolog

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist08.12.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco satser vi spesielt på bærekraft. Dette inkluderer at vi har en helhetlig forståelse og praksis i forhold til miljøbelastning. Derfor har vi som bedrift også ambisiøse målsetninger om Swecos egen påvirkning på miljøet- og klima. Den største muligheten for positiv påvirkning på miljøtema er likevel gjennom god og fremtidsrettet rådgivning opp mot våre kunder. Derfor utvider vi nå vårt fagmiljø i Trondheim innen kartlegging og vurdering av natur og miljø.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull faglig tilvekst til miljøgruppen i Trondheim, som består av syv engasjerte fageksperter og juniorer med bakgrunn innenfor biologi eller naturforvaltning. Gruppen preges av å ha et svært godt og sosialt miljø, med solid og bred kompetanse innen både akvatisk og terrestrisk naturmangfold. Du setter derfor godt samarbeid høyt og lar, i likhet med oss, aldri en anledning til å bistå dine kolleger unnslippe. Du får anledning til å påvirke fagmiljøet, og store muligheter til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke til å skape god stemning og bærekraftige, naturvennlige løsninger for våre kunder. Som prosjektleder vil du følge opp fremdrift og økonomi samt bidra i markedsarbeid og utvikling av fagområdet ditt. Du vil bidra i alle faser av prosjekter: planlegging, eventuelle befaringer/kartlegginger, databehandling, rapportering og kundekontakt. Hvis du er målrettet og tar initiativ, kan du påvirke din egen arbeidsdag- og oppgaver. Vi har stor grad av fleksibilitet i hverdagen og gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Stillingen tilpasses din kompetanse, og aktuelle arbeidsoppgaver kan for eksempel være:

  • Naturundersøkelser knyttet til terrestrisk eller akvatisk naturmangfold.
  • Miljødesign i regulerte vassdrag.
  • Utarbeidelse av konsekvensutredninger.
  • Utarbeide miljøoppfølgingsplaner og ytre miljø-planer.
  • Utarbeide tilstandsvurderinger (forurensing, akvatisk liv) og tiltaksplaner for vassdrag, samt følge opp under gjennomføring.

Dette kan du:

  • Du har høyere utdanning innen relevante fagfelt som økologi, naturressursforvaltning, naturforvaltning eller tilsvarende.
  • Minst ett års erfaring innen naturfaglig kartlegging, rådgivning eller forvaltning.
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Du har glød og engasjement og evne til å spre dette til dine kolleger.

Ellers er det ønskelig at du har minst én sesongs erfaring med kartlegging iht. NiN 2.0 eller solid erfaring med noen av de andre aktuelle arbeidsoppgavene.

Søknader vurderes fortløpende, men med endelig søknadsfrist 8. des. 2020.

Kontaktpersoner:

Lars Erik Andersen

Gruppeleder

+47 934 51 577

lars.erik.andersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: