Rune Nøstvik fra Zynk Communication.Anders Snortheimsmoen fra Sikkerhetsledelse.Tone L Grøstad,

MGF-dagen med fokus på lederrollen

Rundt 70 ledere og beslutningstakere blant medlemsbedriftene i Maskingrossisternes Forening (MGF) var torsdag samlet til en fagdag spekket med innhold rundt hvordan lederne skal takle en stadig mer kompleks hverdag i anleggsbransjen.

– Det stilles stadig strengere krav til lederrollen – og dette ønsket vi å komme nærmere inn på under MGF-Dagen 2018. Det blir hele tiden flere områder som det forventes at ledere skal ha kontroll på og ikke minst som toppleder skal ha forberedt sine mellomledere på. Både toppledelsen og alle som har personalansvar må ha de nødvendige rammene og prosedyrene for hvordan krevende situasjoner skal løses for å minimere skade og risiko. Til å belyse dette nærmere fikk vi med oss en rekke interessante foredragsholdere som alle på en eller annen måte har stått i krevende situasjoner, enten som leder eller som nærmeste støtte, sier Tone L. Grøstad, direktør MGF.

Rundt 70 personer deltok på arrangementet som fant sted på Thon Hotel Vika Atrium torsdag ettermiddag.

– Det var en tematikk som traff bra hos medlemsbedriftene – og vi har fått flere tilbakemeldinger på at det var mange nyttige innspill å hente fra innleggene, legger Grøstad til.