Mesta Elektro søker prosjektcontroller til Kaupanger

FirmaMesta Elektro
FylkeSogn og Fjordane
StedKaupanger
Søknadsfrist06.04.2015

Mesta Elektro er en ledende aktør innen elektroarbeider langs vei. Vi er en lønnsom, landsdekkende og fokusert elektroentreprenør som utfører de fleste oppgaver innen elektronisk installasjon langs vei i hele landet. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon og vedlikehold av alle elementer av den tekniske utrustningen i tunneler.
Mesta Elektro omsetter årlig for ca 375 mill. NOK og har 140 ansatte. Mesta Elektro er i stadig vekst og vil i årene framover fortsette veksten i tråd med økt fokus på sikkerhet i tunneler. Veksten vil hovedsakelig skje innen større prosjekter og prosjektcontrolleren vil ha en sentral rolle i dette. Kontorsted vil være på Kaupanger, men du vil sitte tett på prosjektene på landsbasis hvor reisevirksomhet må påberegnes. Den ansatte vil bli en del av et godt og faglig sterkt miljø med kompetente medarbeidere. Stillingen rapporterer i linjen til økonomisjef.

Kontaktperson for stillingen:
Økonomisjef Ole Lundeby, Tlf: 902 06 837.

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke stilling hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

ARBEIDSOPPGAVER
Prosjektcontrollerens viktigste arbeidsoppgaver vil være å etablere gode rutiner for økonomi-oppfølging i prosjektene samt å bistå prosjektledelsen i alle økonomirelaterte spørsmål. I tillegg til løpende prosjektrapportering vil analyse- og prognosearbeid ha en sentral rolle. Det forventes også at prosjektcontrolleren skal bidra til å overføre erfaringer mellom prosjekter.

UTDANNING
Vi ser for oss at prosjektcontrolleren har relevant økonomisk utdannelse på høyskolenivå, men øvrige kandidater med god erfaring fra tilsvarende oppgaver vil også tas med i vurderingen.

KVALIFIKASJONER
Prosjektcontrolleren må vise en generelt god økonomisk forståelse i tillegg til relevant erfaring. Til stillingen kreves det også gode dataferdigheter og kandidaten må beherske norsk skriftlig og muntlig.

EGENSKAPER
Nøyaktighet og struktur er viktige egenskaper. Vi er i tillegg på jakt etter en kandidat som er lærevillig og nysgjerrig. Kandidaten må både kunne jobbe selvstendig og være lett å samarbeide med. Med geografisk spredning av prosjektene er fleksibilitet nødvendig for å kunne utføre arbeidsoppgavene hensiktsmessig. Prosjektcontrolleren skal med sin positive væremåte bli en bidragsyter til et allerede godt arbeidsmiljø blant dyktige og hyggelige kolleger.

Foruten konkurransedyktig lønn og øvrige arbeidsbetingelser kan Mesta tilby faglige utfordringer og interne karrieremuligheter.


Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: