Jakob Horsholt er fornøyd med avtalen mellom MegaFlis og danske Mira Byggprodukter.

MegaFlis inngår avtale med dansk produsent

MegaFlis har fått danske Mira Byggeprodukter med på laget.

MegaFlis inngått en avtale med den danske produsenten om produksjon av MegaFlis sin egen merkevare, blant annet Megaplan. Innkjøpssjef Jakob Horsholt i MegaFlis sier i en pressemelding at han har store forventninger til avtalen.

– Vi ønsker alltid et sterkt samarbeid direkte med produsent for å sikre oss kvalitetsvarer til gode priser. I Mira Byggeprodukter har vi funnet en meget erfaren produsent som kan levere på store deler av vårt sortiment. Dette vil gi oss en klart sterkere markedsposisjon i Norge, mener Horsholt.

MegaFlis styrker egne merkevarer

Avtalen omfatter levering av et bredt sortiment av blant annet flislim, avretningsmasser, membrane, fuger og mørtler.  Avtalen omfatter også leveranser av Mega Superfix fliselim for ute- og innebruk, MegaFlis Steinfix for bruk på naturstein og kantstein, Megaflex flytende membran og MegaKvikkstøp.

Nytt produkt

Mira skal dessuten levere egne merkevarer til MegaFlis. Dette gjelder blant annet fire typer hvitt flislim spesielt utviklet med tanke på støvredusering og sigefri montering. De skal også levere en type støvredusert avrettningsmasse, membraner og diverse fugemasser. I tillegg skal Mira bidra med en nyhet på det norske markedet,

– Mira EPS Lightbetong er en støvredusert støpemasse med eps-kuler som veier halvparten av vanlig betong. Denne er prøvd ut i Sverige og Danmark i to år med gode resultater, og jeg har store forventninger til dette produktet også i Norge, sier Ulf Stubberud, salgsjef Mira Byggeprodukter Norge AS