Mattias Ringqvist. Foto: Recover Nordic

Mattias Ringqvist ny group CEO i Recover Nordic

Mattias Ringqvist er utnevnt som ny group CEO i Recover Nordic.

- Ringqvist kommer til Recover Nordic med lang og bred erfaring fra å lede og utvikle serviceselskaper i Norden, nå sist som ansvarlig leder for Verisures nordiske virksomhet, heter det i en pressemelding. Han tiltrådte stillingen mandag 17. august. Fungerende CEO Finn Øistein Nordam går tilbake i sin tidligere rolle som Group CFO.

Ringqvist er utdannet sivilingeniør fra Chalmers tekniske högskola i Göteborg. Forut for Verisure, har han også hatt ledende roller innen Telenors svenske og danske virksomhet, og vært partner i McKinsey & Company både i Sverige og USA.

Han har fulgt selskapet en tid og ser et stort vekstpotensial i selskapets hjemmemarkeder.

- Jeg har stor respekt for organisasjoner som Recover hvor de ansatte så tydelig hjelper mennesker og selskaper i hverdagen. Å være der for kunder hver dag hele uken hele året krever stort engasjement, god kunnskap og høyt servicenivå. Jeg ser frem til å utvikle Recover Nordic sammen med de ansatte, slik at vi kan ta en enda tydeligere ledende posisjon i Norden, sier Ringqvist i meldingen.

- Vi er strålende fornøyde med å ha Mattias Ringqvist med på laget som ny group CEO i Recover Nordic. Mattias har lang erfaring fra å lede og utvikle fremgangsrike serviceselskaper i Norden, og jeg har ingen tvil om at Mattias er den beste nordiske CEO-kandidaten for selskapet, og at han - sammen med resten av ledelsen - vil løfte Recover Nordic videre i sin neste vekstfase, sier Tore Thorstensen, styreformann i Recover Nordic.